sâmbătă, februarie 26

Poşetă crem

Dimensiunile poşetei:   Lungime: 36 cm   /   Laţime: 15 cm   /   Înălţime: 30 cm
Poşeta este croşetată dintr-un fir de lână 40% şi acrylic 60%.
Căptuşala este din tafta crem deschis.
Preţul: VÂDUTĂ

10 comentarii:

Ramona spunea...

Foarte frumoasa. Din ce e manerul?

corina spunea...

Foarte frumoasa si eleganta!

afriend spunea...

poseta asta ma omoara , numai la ea imi sta gandul ....si singura problema este ca nu inteleg cum ai facut-o . SUnt o fana handmade , si ador sa impletesc , tricoez s.a.m ......daca ai putea pune un tutorial pentru impletirea acestei genti a-si fi mai mult decat fericita.

Unknown spunea...

Ramona, manerul este dintr-un snur pentru prins draperiile, este un snur avand grosimea cam de 1.5 cm

Unknown spunea...

Multumesc Corina, ma bucur ca iti place! Pupici!

Unknown spunea...

Pentru Afriend, incerc sa explic: Pai se porneste dintr-un rand simplu mai scurt, care formeaza mijlocul fundului. Ideea este ca trebuie sa mergi roata-roata. Atentie: fundul trebuie sa ramana drept!
Dupa ce ai terminat fundul, cam jumatate din poseta mergi fara sa maresti deloc.
Se croseteaza astfel: 2 ochiuri pauza si in a 3-a gaura se croseteaza separat toate cele 5 picioare de cate 3 ochuri, apoi pauza 4 ochiuri si in a 5-a gaura de aici, se croseteaza alte 5 picioare de cate 3 ochiuri, apoi iar pauza 4 ochiuri... Ideea este sa ramnem cu acelasi numar de ochiuri ca in randul anterior. Cresertrea fundului se face astfel incat sa ramanem fideli formei de patrat, adica marim in fiecare rand, doar colturile, dar sunt sigura ca asta si tu stii bine. Pupici, draga mea!

mikaelacorina spunea...

Imi plac hainele,gentile,chiar si bijuteriile crosetate,de asemenea tricotajele.Geanta arata intr-adevar minunat.Dar firul? Ma gandesc ca firulpotrivit este bumbacul,eventual fir macrame ?

Unknown spunea...

Pt mikaelacorina:
Firul este o lana de culoarea untului. Pup!

manuela_sirbu spunea...

te rog din suflet explica-mi si mie cum sa fac aceasta poseta , asa ca pentru o incepatoare, manuela_sirbu@yahoo.com, imi place foarte mult si punctul folosit stiu sa-l fac dar mai departe ....

Anonim spunea...

Alta poseta nu mai faceti?????