duminică, martie 27

Spirulina

Folosite de mii de ani pentru beneficiile lor asupra sanatatii, algele reusesc sa ne uimeasca cu numeroasele lor efecte miraculoase asupra organismului. Dintre toate, spirulina, o alga verde-albastra, se remarca drept o sursa deosebit de bogata in vitamine, minerale si aminoacizi.

Daca exista un aliment ideal pentru om, acela ar fi spirulina - contine un echilibru aproape perfect de proteine, inclusiv opt aminoacizi esentiali, este foarte usor digerabila, asimilata rapid si ofera senzatia de satietate.

Numerosi specialisti sunt de parere ca aceasta alga verde-albastra de dimensiuni microscopice este o adevarata binecuvantare, fiind chiar propusa drept o solutie pentru combaterea malnutritiei si a foametei in unele zone ale lumii.

Spirulina poate fi folosita ca aliment, medicament si supliment alimentar. Are un continut scazut de colesterol, calorii, grasimi si sodiu. Contine cantitati semnificative de carbohidrati sub forma de glicogen, prezinta in total noua tipuri de vitamine importante si cel putin 14 minerale aflate in legaturile aminoacizilor, forma in care sunt cel mai usor asimilate de organism. Iata care sunt principalele vitamine continute de spirulina si efectele lor asupra organismului, potrivit:
1. Biotina este o enzima care transporta dioxidul de carbon in sange si actioneaza ca un agent de asimilare al unor vitamine din complexul B.
2. Spirulina are cel mai ridicat continut de vitamina B12 dintre toate alimentele. Vitamina B12, prezenta si in legume in cantitati mult mai mici si intr-o forma mai greu de asimilat, este indicata in prevenirea si tratarea degenerarii nervoase si in unele cazuri de anemie.
3. Acidul pantoteic este folosit de catre glandele adrenale impreuna cu vitamina C si colesterolul pentru a produce steroizi precum cortizolul, in situatiile de stres fizic si psihic.
4. Acidul folic prezinta un rol deosebit de important in formarea de noi celule rosii in sange
5. Folosite de mii de ani pentru beneficiile lor asupra sanatatii, algele reusesc sa ne uimeasca cu numeroasele lor efecte miraculoase asupra organismului. Dintre toate, spirulina, o alga verde-albastra, se remarca drept o sursa deosebit de bogata in vitamine, minerale si aminoacizi.
6. Inositolul pastreaza ficatul sanatos si un echilibru adecvat al colesterolului in sange.
7. Niacina este un angent ce contribuie la scaderea colesterolului. Este o substanta deosebit de importanta pentru sanatatea creierului.
8. Vitamina B2 sau riboflavina, asa cum mai este cunoscuta, previne aparitia problemelor de vedere si protejeaza pielea impotriva aparitiei eczemelor.
9. Vitamina B1, sau tiamina, mentine un nivel adecvat al glucozei in sange. O deficienta serioasa de tiamina poate fi fatala.
10. Vitamina E pastreaza sanatatea inimii si a vaselor sanguine si intarzie procesul de imbatranire.
11. Beta-carotenul este un foarte puternic atioxidant. Luptand impotriva radicalilor liberi, previne imbatranirea prematura si are un rol protector impotriva aparitiei cancerului. 100 grame de spirulina contin 140 miligrame de beta-caroten, de aproximativ 10 ori mai mult decat 100 g de morcovi.
12. Pe langa vitaminele deosebit de benefice pentru organismul uman, spirulina contine in jur 14 minerale, printre care: calciu, potasiu, zinc, magneziu, mangan, seleniu, fier, fosfor. Este o foarte buna sursa de fier (110 mg de fier la 100 g spirulina), fiind recomandata persoanelor care sufera de anemie feripriva.

Spirulina este un supliment deosebit de folositor celor care doresc sa scape de kilogramele in plus. Fiind atat de bogata in vitamine, minerale, amino-acizi si saraca in grasimi, spirulina ofera organismului nutrientii necesari intr-o cura de slabire. Pe de alta parte, aceasta minuscula alga prezinta marele avantaj de a oferi senzatia de satietate. Din aceasta cauza, suplimentele de spirulina se iau inaintea mesei.

Si persoanele care isi doresc sa se ingrase pot folosi spirulina. Pentru ca in unele cazuri absorbtia nutrientilor este impiedicata de forma in care acestia se gasesc in alimentele consumate, unele persoane pot prezenta deficiente care ingreuneaza cresterea in greutate. In astfel de cazuri, suplimentele se consuma dupa masa.

Pandemiile si Experimentul "Europa de est"


Acesta este un articol pe care si eu l-am primit la un moment dat pe e-mail si am preferat sa-l impart cu cat mai multa lume.


Isteria AH1N1 atinge Romania

20.000 de morti prevede secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel * Vaccinul care ucide se va gasi de saptamana asta in toate farmaciile * Miliarde de euro intra in buzunarele marilor producatori farmaceutici * O metoda eficienta de a spala bani pentru Puternicii Planetei * Alaturi de Codex Alimentarius, vaccinurile sunt o alta reteta pentru genocidul planetar

Sunt din ce in ce mai multe voci care spun ca toata aceasta operatiune mondiala cu gripa porcina reprezinta, in fapt, o imensa afacere. La fel ca si gripa aviara. La fel ca si SIDA. Numai ca numarul mortilor, de data asta, va fi de ordinul sutelor de mii, daca nu milioanelor. Nu este un secret pentru nimeni ca marile concernuri farmaceutice apartin celor mai bogati oameni ai planetei. Cei care la randul lor finanteaza guverne, numesc presedinti de tari, aduc in faliment economiile tarilor de pe "lista neagra". Clubul Rotary, Clubul de la Roma, G7, FMI, Banca Mondiala, Federal Reserve, AG Pharma, GSK etc. reprezinta grupari ale acelorasi oameni, dar in domenii diferite de activitate.

Ne oprim acum asupra vaccinurilor, epidemiilor si produselor farmaceutice. Epidemiile sunt cea mai buna metoda de control al populatiei. Ca sa vorbim de cazuri mai apropiate de secolul nostru, gripa de Hong-Kong, gripa spanilola, gripa chinezeasca, gripa aviara, sindromul vacii nebune, SIDA, Ebola, cancerul de col uterin, toate par sa respecte acelasi tipic. Toate apar intai in tari sarace ale lumii, tari experimentale, cu guverne semi-dictatoriale, sau controlate de puterile lumii. Asa cum Razboiul impotriva Terorismului se duce in tarile arabe, decimeaza populatii si ingradeste libertati fundamentale ale omului, tot asa, pandemiile au focare in tari controlate, izbucnesc apoi la nivel mondial si ajung sa ingradeasca aceleasi libertati. Daca din punct de vedere militar, puterile se imbogatesc de pe urma resurselor planetei - petrolul si gazele naturale - ca si in privinta traficului de armament, tot asa, epidemiile controleaza populatia si aduc bani
prin vaccinuri.
Este una dintre metodele eficiente de a spala bani la nivel mondial. Daca se creeaza psihoza, guvernele tarilor controlate comanda cantitati uriase de vaccin si vaccineaza populatia obligatoriu. In cele mai multe cazuri, chiar populatia cere sa fie vaccinata.

Algoritmul pandemiei controlate

Se alege o tara saraca, cu guvern de control, unde apare un prim caz de gripa. Mai nou, imprumutata de la animale: gripa aviara, sindromul vacii nebune, gripa porcina etc. Un asa zis virus mutant. In cazul gripei aviare, zona de atac a fost China. La cea porcina - Mexic. la inceput, presa ia cazul drept inedit si il propaga cu rapiditate la nivel mondial. Ca sa nu scada atentia, la cateva zile mai apare un caz, apoi altul si altul. In aceeasi tara. Dupa un timp e depistat un caz in afara granitelor tarii, de regula departe de origine. O tara din Europa. Anglia sau Franta. Niciodata pasul doi nu e facut in SUA. De aici incepe psihoza. Virusul capata o denumire stiintifica: HIV, AH1N1, H5N1, HPV etc. Mass-media vorbeste de pandemie, de mutatii. In tarile de "destinatie" apar autoritati care semnaleaza pericolul. Brusc, in SUA se inregistreaza, din senin, mii de cazuri. Incepe o sarabanda a emisiunilor "live". Intra in alerta jandarmii, politia, serviciile secrete. In scurt timp, actiunea se militarizeaza. Populatiile intra in panica si cer autoritatilor sa faca ceva. Autoritatile comanda cantitati uriase de vaccin. Populatia cere sa fie vaccinata. Nimeni nu intreaba daca vaccinul e eficient. Daca s-au facut cercetari etc. Dupa un timp, gripa trece, focarele sunt izolate. populatia are incredere in autoritati. Dupa un an algoritmul se reia. O noua gripa pandeste Planeta.

In Romania n-a fost gripa aviara

Va aduceti aminte de cohortele de oamnei imbracati cu halate albe si ce purtau masti de gaze si care gazau mii de gaini in tomberoane improvizate. Totul in direct, la TV. Panica a cuprins atunci Romania. S-au comandat sute de mii de doze de Tamiflu, care ar fi fost antidotul virusului, daca devenea mutant si se transmitea la om. Nu a devenit mutant. Numai pasarile mureau. Cu toate acestea producatorul Tamiflu a incasat 3,4 miliarde de dolari din psihoza gripei aviare. Unul dintre acestia este compania Gilead, printre actionarii careia se numara Donald Rumsfeld, fost Secretar al Aparării SUA. Atunci, dr Adrian Streinu-Cercel, de la Institutul Matei Bals, a fost unul dintre promotorii isteriei, dar si cel care invita masiv populatia sa foloseasca Tamiflu. Agentia de Investigatii Media a prezentat un articol (vezi arhiva) in care se arata pe baza de probe ca in Romania nu a fost nici un fel de gripa aviara, ca totul a fost o inventie din care au profitat politicieni si oameni de afaceri. Minciuna oficialitatilor a acoperit afaceri de sute de milioane de euro. Inclusiv fratele lui Traian Basescu, Mircea Basescu, a profitat de pe urma isteriei. El a importat atunci 24.000 de tone de pui americani, asa-zis "siguri", in vreme ce producatorilor interni li s-a interzis sa puna pe piata din productia proprie.

Esecul HPV

In 2008, in Romania s-a creat o psihoza in ceea ce priveste vaccinul impotriva cancerului de col-uterin (virusul HPV). Actiunea, insa, a fost un esec. A avut succes, in schimb, in tarile avansate ale lumii, unde acest "tratament" este obligatoriu la toate fetitele de 12-13 ani. Zeci de milioane de vaccinuri Cervarix de la concernul GSK se fac anual in tarile intens industrializate. In Romania, doua sute de mii de flacoane au fost returnate pentru ca parintii n-au dorit sa-si vaccineze fiicele, dupa intense campanii de presa, impotriva "sfatului" lui Streinu-Cercel. Vaccinul e de cativa ani pe piata si se zice ca are efect peste 20 de ani. Nimeni n-a apucat, dintre cei vaccinati, sa ajunga la varsta necesara sa se demonstreze eficienta vaccinului. Inca nu stim daca el face bine, daca "omoara" cancerul de col-uterin, sau daca omoara pacientul.  A.I.M. a publicat recent un articol in care se arata ca Ministerul Sanatatii va efectua un sondaj in randul parintilor fetitelor (pe un esantion reprezentativ de 2000 de persoane), iar daca 51% dintre acestia vor fi de acord cu vaccinarea, atunci ea va deveni obligatorie pentru toate fetitele. Un evident abuz. Vor fi vaccinate si fetitele celor 49% dintre parintii care s-au declarat impotriva vaccinului.

Etapa "gripa porcina"

Gripa porcina reprezinta primul caz dovedit de mutatie animal-om. O noua etapa in program. A aparut in Mexic. La inceput, lumea a considerat ca e vorba tot despre un gen de "aviara". Apoi, algoritmul a fost respectat. Atentia maselor a fost intretinuta prin frecventa cazurilor, apoi cand virusul a depasit barierele Mexicului. Calatorii de pe aeronave fiind cei care ar fi transmis virusul la nivel mondial. In Europa de est, mai ales in Romania, Bulgaria, Ucraina ideea de gripa porcina a fost intretinuta prin anunturile TV de tipul: "Daca v-ati intors, recent, dintr-o calatorie din o tara straina si prezentati secretii nazale apoase, febra... etc." Multi se intrebau de ce acest bombabrdament cu anuntul respectiv, mai ales ca nu aparusera astfel de simptome. Apoi, un prim caz in Romania, urmat de altul in Bulgaria. Frecventa cazurilor crestea incet, dar sigur. Lumea incepea sa ia in serios anuntul. Dupa cateva luni - bomba! In Romania, Bulgaria si Ucraina o explozie de cazuri. Suspect, in cele trai tari se inregistreaza cate aproximativ 40 de cazuri intr-o singura zi. Numai la Sinaia au aparut 40 de cazuri intr-o singura zi. O coincidenta cel putin bizara. In Bulgaria s-au semnalat 43 de cazuri intr-o singura zi, iar in Ucraina 38. In Romania e reactivat Streinu-Cercel care, prin declaratiile lui, provoaca panica. Se creeaza un Comitet de criza AH1N1. Streinu-Cercel de Bulgaria e mult mai eficient - in aceasta tara oamenii au inceput sa poarte masti pe strada. Cercel cere populatiei sa se vaccineze, sa evite focarele. Sa se izoleze. Sa nu mearga la intruniri... Iar acesta e un prim pas, psihoza inca n-a atins apogeul. E nevoie sa moara peste o suta de persoane ca isteria sa loveasca din nou Romania. ca si celelalte tari din Estul Europei.

Conspiratia mondiala

Este suspect cum epidemia - cel putin aceea prezentat de mass-media - atinge cote importante in Europa de est, cu predilectie in Romania, Bulgaria si Ucraina. Aceleasi tari, sa ne aducem aminte, au fost cap de afis si la gripa aviara. Se spunea atunci ca asta e traseul pasarilor migratoare in Europa si ca asa va izbucni pandemia. Deocamdata, numarul cazurilor de imbolnavire nu e atat de ingrijorator. Nu iese din standardele algoritmului prezentat mai sus. Problema se va pune daca va creste numarul mortilor de pe urma virusului AH1N1. "Scenariul asta cu 20 de mii de morti? E minim, asta e mizilic!", a declarat Streinu-Cercel. Ca si cum ar anticipa dezastrul. Experimentul controlat pentru tarile din Estul Europei.
Ministerul Sanatatii se de­clara nevoit sa achizitioneze, cat mai degraba, de la marile con­cerne farmaceutice, peste un mi­lion de doze de vaccin. "Mi­nisterul Sana­tatii a trimis cereri pentru dozele de vaccin contra virusului AH1N1 de care are nevoie urgenta catre Novartis, Baxter, Pasteur si Gla­xo­­Smith­Kline, urmand ca acestea sa raspunda pozitiv sau negativ in urmatoarele 24, 48 de ore", a afirmat secre­tarul de stat Adrian Streinu Cercel. Si asta fara ca sa existe o confirmare oficiala a eficientei vaccinurilor.
In Ucraina, pana acum, daca dam crezare autoritailor (pentru ca se poate muri si de la o gripa obisnuita), 64 de persoane au murit de la AH1N1. In Bulgaria 57. In Romania, deocamdata peste 500 de cazuri, dar nici un deces. Gripa porcina a provocat, in lume (195 de tari), peste 5.700 de decese, cu 700 de morti inregistrati intr-o saptamana, potrivit celui mai recent bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Continentul american ramane cel mai grav afectat, cu 4.175 de decese inregistrate (o crestere cu 636, intr-o saptamana). In regiunea Asia-Pacific s-au inregistrat 1.070 de morti, o crestere cu 42 de decese, fata de cel putin 211 (o crestere de 20 de decese) in Europa. SUA a declarat la sfarsitul lunii octombrie "situatie de urgenta".
Problema e ca de data asta, fata de gripa aviara, sa nu se ajunga la milioane de morti, iar Romania, Bulgaria si Ucraina, ca si alte tari din Estul Europei sa nu faca parte dintr-un experiment controlat in ceea ce priveste numarul de morti.
Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca prin vaccinare, ca si prin alimentatie
(vezi Codex Alimentarius, care va fi implementat si in Romania din ianuarie 2010), alaturi de razboaie, dominatorii planetei vor sa reduca populatia globului la circa un miliard, cat ar fi suficient pentru resursele actuale.

Un miliard e suficient

Niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuala, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevarat eficient. Nu s-a demonstrat stiintific eficienta vaccinurilor, ci din contra s-a demonstrat ca ele sunt foarte periculoase, transmitand un numar mare de virusi si generand veritabile epidemii. In plus, substantele din compozitia vaccinurilor, precum mercurul si aluminiul, pot produce autism, Alzeheimer, cancer, etc. Cunoastem cu totii teoriile  vehiculate in ultimii ani, privitor la existenta unui numar “prea mare” de oameni pe planeta si la asa-zisa insuficienta a resurselor planetare. Am remarcat cu totii numarul din ce in ce mai mare de cataclisme mai mult sau mai putin naturale care au loc in diferite parti ale lumii. Un subiect mai putin mediatizat – diferitele epidemii ale caror victime, in ultimele decenii, depasesc numarul celor din al doilea razboi mondial.
Adeptii teoriei Conspiratiei prezinta multe dovezi care arata ca “ingrijorarea” anumitor grupari influente internationale privind suprapopularea planetei si diminuarea resurselor naturale au dus la conceperea si aplicarea unor “masuri”. Acestea sunt veritabile planuri criminale de reducere a populatiei planetare la 1 miliard de oameni. Aerosolii, tantarii si vaccinurile sunt pricipalele modalitati “de lupta”  fara oponenti, ale guvernelor cu suprapopularea planetei.

Clubul francmasonic Rotary a finantat vaccinarea copiilor in Romania

La conferinta de prezentare a vaccinului Engerix  - vaccinul anti-hepatita B, la noi in tara, dupa ce a fost laudat peste masura pentru toate beneficiile pe care le aduce, s-a recunoscut ca totusi in Franta Ministerul Sanatatii nu l-a aprobat pentru a fi administrat copiilor. La intrebarea de ce nu a aprobat Ministerul Sanatatii francez, respectivul a invocat motive financiare. Imediat, Clubul Rotary, in generozitatea sa, a sponsorizat aceasta actiune - vaccinarea cu Engerix B in Romania.

Cea mai simpla metoda de imbolnavire

Vaccinurile sunt o sursa extraordinara de profit care nu comporta nici un risc pentru companiile farmaceutice, mai ales de cand reactiile adverse post-vaccinale sunt recompensate de guvern - in cazul SUA.  Tinand cont si de faptul ca doar 10% din aceste reactii adverse sunt raportate, aceasta afacere - vaccinarea - ajunge sa fie extrem de usor de intretinut si promovat. Prin acest mod pervers de manipulare, putem spune ca noi ajungem sa platim pentru propria moarte si sa-i facem astfel sa se imbogateasca pe acesti criminali, in plus fata de reducerea populatiei pe care ei o preconizeaza.
Influenta grupare Clubul de la Roma sustinea intr-un material scris ca populatia planetei este prea numeroasa si este necesara reducerea acesteia cu 90 la suta. In mod evident, prin  razboaie si epidemii (HIV, Ebola, Marburg, probabil West Nile si SARS), se poate ajunge la indeplinirea acestui deziderat. Alte grupari elitiste (Comisia Trilaterala, grupul Bilderberg) au exprimat acelasi punct de vedere in legatura cu suprapopularea planetei. Asadar, vaccinurile nu sunt numai o sursa de venit, ci si o foarte buna modalitate de fragilizare a sanatatii populatiei si chiar de reducere a numarului acesteia. La fel ca si Codex Alimentarius, despre care am scris, pe larg, un articol.

SIDA s-a raspndit prin vaccinare

Dr. Robert Strecker sustine ca Departamentul Apararii (DOD – Department of Defense) a dat 10 milioane USD in 1969 pentru a fi creat virusul imunodeficientei umane  (HIV) care sa fie folosit pentru reducerea populatiei de culoare. Prin utilizarea Actului
de Libertate a Informatiei, dr.Strecker a putut afla faptul ca DOD a obtinut fonduri  de la Congresul SUA pentru a realiza studii asupra agentilor care distrug sistemul imunitar, pentru crearea de arme biologice. In luna mai a anului 1987, publicatia Times, din Londra, raporta pe prima pagina ca vaccinul antivariolic administrat in 1977 de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, a indus SIDA. 100 de milioane de oameni din Africa erau supusi acestui risc. Zonele cu numarul cel mai mare de astfel de vaccinari prezentau cele mai mari densitati de cazuri SIDA. Virusologul Robert Gallo era citat in acest articol, spunand ca “cercetatorii in domeniul SIDA nu vor spune nimic despre aceasta, deoarece sunt platiti si pentru ca sa taca”. De asemenea, odata cu vaccinarea antivariolica din Africa a avut loc si o vaccinare anti-hepatita B la homosexualii din New York, San Francisco, Los Angeles, St.Louis, Houston si Chicago in 1978 si 1979. Studiile epidemilogice din SUA au aratat ca aceste 6 orase au cea mai mare incidenta de SIDA, complex asociat SIDA (ARC – AIDS related comlex), si decese de cauza HIV, in comparatie cu celelalte orase americane. In 1992 directorul OMS, David Heymann, a afirmat ca “originea SIDA nu mai are importanta pentru stiinta in prezent”.

Joi, 05 Noiembrie 2009
Gripa porcina este un produs de laborator care va crea deliberat o pandemie severa la nivel global. Se preconizeaza ca va disparea 90% din populatia lumii. Motivul: se apropie momentul epuizarii rezervelor de petrol, implicit a ingrasamintelor chimice - lucru care va reduce la jumatate productia agricola. Adica, decat sa murim de foame, mai bine de gripa porcina. Acesta este scenariul posibilei pandemii din punctul de vedere al generalului Mircea Chelaru, fostul sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane.

In cursul acestui an, un virus mutant A H1N1 - combinatie mortala intre gripa porcina si cea umana - a aparut brusc in Mexic si s-a extins pe mai multe continente.

Fiind deja o problema de securitate nationala, Libertatea prezinta un scenariu al pandemiei din perspectiva unui militar. "Virusul A H1N1, ca orice tulpina mutanta, se poate produce in orice laborator cu dotari de nivel mediu. Sunt convins ca gripa porcina este exclusiv un produs de laborator, ca si Ebola sau ca SIDA, si nu poate scapa de sub control decat daca i se da drumul. Scopul: intr-un fel sau altul, trebuie sa izbucneasca o
pandemie prin care sa fie nimicita 90% din populatia lumii. Exista declaratii si studii pe aceasta tema, adica cei implicati s-au demascat deja", a declarat generalul Mircea Chelaru.

Generalul Chelaru spune pentru Libertatea ca, in conformitate cu studiile OPEC, resursele cunoscute de petrol insumeaza 1.600 de miliarde de barili. In anul 2.000, se ajunsese la un consum de 30 de miliarde de barili pe an. In anul 2010, se preconizeaza un consum de 100 de miliarde de barili pe an. In acest ritm, peste 15 - 20 de ani, omenirea nu va mai avea petrol. Adica dispare civilizatia hidrocarburilor. Asta nu inseamna insa doar colapsul productiei de energie termica si al motoarelor cu ardere interna, pentru care exista deja alternative.

Din pacate, o sa dispara si ingrasamintele chimice, care se obtin din petrol, si, din aceasta cauza, va scadea cu 50% productia agricola a omenirii. "Pentru a preveni foametea, va fi sacrificata o parte a populatiei. Suna cinic, dar acestea sunt datele problemei", a adaugat Mircea Chelaru.

Cine e generalul Mircea Chelaru

Generalul Mircea Chelaru, nascut in 1949, este doctor in stiinte militare si a absolvit, pe langa Scoala Superioara de Ofiteri si Academia Militara din Romania, Colegiul de Studii Strategice si Economice de Aparare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate "George C. Marshall" din Germania si cursuri internationale de drept militar. In anul 1990, a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Roman de Informatii. A fost seful Marelui Stat Major al Armatei in anul 2000. Din anul 2008, este general cu patru stele, in rezerva.


Continuam sa va tinem la curent cu cele mai noi informatii care au venit catre noi in ultima vreme:


1)Un mesaj primit prin email ():

"Pentru cei care nu vor putea evita vaccinarea fiind constransi sa faca acest lucru (amenintati cu diverse "represalii" - concediere, diminuarea salariului sau chiar amenintarea cu inchisoarea) .

Va trimit acest mesaj exact asa cum l-am primit.
Cei care sunteti medici, asistenti sau aveti tangenta cu terapiile naturiste puteti sa confirmati sau sa infirmati ceea ce se spune mai jos. Si chiar ar fi bine daca ati mai adauga si alte metode de neutralizare a unui vaccin, eventual tratamente alternative (naturiste sau de alt gen) impotriva oricarui tip de gripa (inclusiv AH1N1)

* * * *
Cum poti neutraliza o vaccinare facuta (in cazul vaccinarii fortate)

1. Vom avea la indemana un tub cu pasta de argila, tifon si banda autoadeziva. Mergeti repede la baie dupa injectie si intindeti argila pe locul vaccinului, puneti tifonul si bandajati. Tineti pentru 2 ore cel putin bandajul si vaccinul va fi absorbit in proportie de aproape100% de argila. Procedura a fost testata pe copii, caini si pisici fiind eficace cu un procent de aproape 100% fara aparitia de eruptii ale pielii, febra ,oboseala.

2. Pentru siguranta dvs puteti mai bine actiona si cu: Clorura de magneziu, 40 ml solutie pt adult si 25 ml pt copii, de 3 ori pe zi, in ziua vaccinarii si apoi ziua urmatoare. Prepararea solutiei: 20 grame la 1 litru de apa.

3. Extract de seminte de grepfruit: 30 picaturi in apa, intr-un pahar de apa, de 3 ori pe zi, 2-3 zile. Extractul de seminte de grepfruit impreuna cu argintul coloidal e cel mai puternic antiviral si antimicotic natural cunoscut.
Vitamina C: 2-3 grame pe zi 2-3 zile.

Mitul Peşterii, de PLATON


Socrate: „Asemuieşte firea noastră în privinţa educaţiei şi a lipsei de educaţie cu următoarea întâmplare: iată mai mulţi oameni aflaţi într-o încăpere subpământeană, ca într-o peşteră, al cărei drum de intrare dă spre lumină, drum lung faţă de lungimea întregului peşterii (1). În această încăpere ei se găsesc, încă din copilărie, cu picioarele şi grumazurile legate, astfel încât trebuie să stea locului şi să privească într-o singură direcţie, fără să-şi poată roti capetele din pricina legăturilor. Lumina vine de sus şi de departe, de la un foc aprins înapoia lor; iar între foc şi oamenii legaţi este un drum aşezat mai sus, de-a lungul căruia, iată, e zidit un mic perete, aşa cum este, să zicem, paravanul scamatorilor, pus dinaintea celor ce privesc, deasupra căruia îşi arată ei scamatoriile”


Glaucon: „Văd”
- Mai încearcă să vezi şi că, de-a lungul acestui perete, nişte oameni poartă felurite obiecte care depăşesc în înălţime zidul, mai poartă şi statui de oameni şi alte făpturi de piatră sau lemn, lucrate în chipul cel mai divers. Iar dintre cei care le poartă, unii scot sunete, alţii păstrează tăcerea.
- Ciudată imagine şi ciudaţi sunt oamenii legaţi!
- Sunt asemănători nouă. Căci crezi că astfel de oameni au văzut, atât din ei înşişi cât şi din ceilalţi, altceva decât umbrele care cad, aruncate de foc, pe zidul dinaintea lor?
- Cum ar putea vedea altceva dacă întreaga viaţă sunt siliţi să-şi ţină capetele nemişcate?
- Iar dacă ei ar fi în stare să stea de vorbă unii cu alţii, nu crezi că ar socoti că, numind aceste umbre pe care le văd, ei numesc realitatea?
- Necesar.
- Şi ce-ar face dacă zidul de dinainte al închisorii ar avea ecou? Când vreunul dintre cei ce trec ar emite vreun sunet, crezi că ei ar socoti emisiunea sunetului fiind altceva în afara umbrei ce le trece pe dinainte?
- Pe Zeus, nu cred!
- În general deci, asemenea oameni nu ar putea lua drept adevăr decât umbrele lucrurilor.
- E cu totul obligatoriu.
- Priveşte acum în ce fel ar putea fi dezlegarea lor din lanţuri şi vindecarea de lipsa lor de minte: atunci când vreunul dintre ei s-ar pomeni dezlegat şi silit deodată să se ridice, să-şi rotească grumazul, să umble şi să privească spre lumină, făcând el toate acestea ar resimţi tot felul de dureri. Iar din pricina strălucirii focului n-ar putea privi direct acele obiecte, ale căror umbre le văzuse mai înainte. Ce crezi că ar zice dacă cineva i-ar spune că ceea ce văzuse până atunci nu erau decât deşertăciuni, dar că acum se află mai aproape de ceea-ce-este şi că, întors către ceea-ce-este, vede mai conform cu adevărul? În plus, dacă arătându-i fiecare dintre obiectele purtate, l-ar sili prin întrebări să răspundă ce anume este lucrul respectiv, nu crezi că el s-ar putea afla în încurcătură şi că ar putea socoti că cele văzute mai înainte erau mai adevărate decât cele arătate acum?
- Ba da.
- Iar dacă l-ar sili să privească spre lumina însăşi, nu crezi că l-ar durea ochii şi că ar da fuga îndărăt, întorcându-se spre acele locuri pe care poate să le vadă şi le-ar socoti pe acestea în fapt, mai sigure decât cele arătate? (2)
- Chiar aşa!
- Dar dacă cineva l-ar smulge cu forţa din locuinţa aceasta, ducându-l pe un suiş greu şi pieptiş, nedându-i drumul până ce nu l-ar fi tras la lumina soarelui, oare nu ar suferi şi nu s-ar mânia că e tras? Iar când ar ieşi la soare, nu i s-ar umple ochii de strălucire, astfel încât nu ar putea vedea nimic din lucrurile socotite acum adevărate?
- N-ar putea să le vadă, cel puţin pe moment.
- Cred că ar avea nevoie de obişnuinţă, dacă ar fi ca el să vadă lumea de sus. Iar mai întâi, el ar vedea mai lesne umbrele, după aceea oglindirile oamenilor şi ale lucrurilor, apoi în sfârşit lucrurile în sine. În continuare i-ar fi mai uşor să privească în timpul nopţii ceea ce e pe cer şi cerul însuşi, privind deci lumina stelelor şi a lunii mai curând decât soarele şi lumina sa în timpul zilei.
- Cum de nu.
- În sfârşit el va privi soarele. Nu în apă, nici reflexiile sale în vreun alt loc străin, ci l-ar putea vedea şi contempla aşa cum este.
- Necesar.
- După aceasta, ar cugeta în legătură cu soarele, cum că acesta determină anotimpurile şi anii, că el cârmuieşte totul în lumea vizibilă, fiind într-un fel răspunzător şi pentru imaginile acelea văzute de ei în peşteră (3).
- E clar că aici ar ajunge, după ce va fi străbătut toate celelalte etape.
- Atunci nu crezi că dacă omul acesta şi-ar aminti de prima sa locuinţă, de "înţelepciunea" de acolo, ca şi de părtaşii săi la lanţuri, el s-ar socoti pe sine fericit de pe urma schimbării, iar de ceilalţi i-ar fi milă?
- Cu totul.
- Iar dacă la ei ar exista laude şi cinstiri şi s-ar da răsplată celui mai ager în a vedea umbrele ce trec alături şi care îşi aminteşte cel mai bine cele ce de obicei se preced, se succed sau trec laolaltă şi care, în temeiul acestor observaţii, ar putea cel mai bine să prezică (4) ce urmează în viitor să se mai întâmple, ţi se pare oare că omul nostru ar putea să poftească răsplăţile acelea şi să-i invidieze pe cei onoraţi la ei şi aflaţi la putere? Sau ar simţi ce spune Homer, voind nespus "mai degrabă argat să fie pe pământ la cineva neînsemnat, sărman şi fără de stare" (5), consimţind să păţească orişice mai degrabă decât să aibă părerile de acolo şi să trăiască în acel chip?
- Aşa cred şi eu.
- Mai gândeşte-te şi la următorul aspect: dacă acel om, coborând, s-ar aşeza iarăşi în acelaşi loc de unde a plecat, oare nu ar avea ochii plini de întunecime, sosind deodată dinspre lumea însorită?
- Ba da.
- Iar dacă el ar trebui din nou ca, interpretând umbrele acelea, să se ia la întrecere cu oamenii ce au rămas întotdeauna legaţi şi dacă ar trebui să o facă chiar în clipa când nu vede bine, înainte de a-şi obişnui ochii, iar dacă acest timp cerut de reobişnuire nu ar fi cu totul scurt, oare nu ar da el prilej de râs? Şi nu s-ar spune despre el că, după ce s-a urcat, a revenit cu vederea coruptă şi că, deci, nici nu merită să încerci a sui? Iar pe cel ce încearcă să-i dezlege şi să-i conducă pe drum în sus, în caz că ei ar putea să pună mâinile pe el şi să-l ucidă, oare nu l-ar ucide? (6)